fbpx

Kuigi Bethesda pressikonverentsi puhul olid inimeste ootused ja lootused ehk kusagil mujal kui Fallout 4 peal, ei takistanud see aga stuudio ühel populaarseimal mängul end sellegi poolest erinevate mängude väljakuulutamiste vahele trügida. Kõige huvitavam seik, mis post-apokalüptilise mängu puhul silma ja/või kõrva jäi, oli fakt, et teos astub sammu virtuaalreaalsusesse ning juba järgmisel aastal jõuab mäng täies mahus eksklusiivselt HTC Vive’i VR-prillidele. Koos sellega kuulutati välja ka uus ports laiendusi ja lisapakke, mis peaksid riburadapidi mängijateni jõudma ning lubama neil ehitada enda pommivarjendeid, lõbustusparke ja muud säärast.

Samuti ei ole ära unustatud eelmisel aastal üllatusena ilmunud menukat mobiilimängu Fallout Shelterit, mis on saamas uuendusi ning jõuab ka PC peale.