fbpx

Eelmisel aastal gamescomi raames Microsofti pressikonverentsile punkti pannud Halo Wars 2 sai tänavuse E3 pressika käigus uue treileri ning ühtlasi ka avatud mitmikmängu beeta, mida koheselt ka alla laadida ja mängima sai hakata. Microsofti sõnul on esimene Halo Wars populaarseim ja enimmüünud starteegiamäng konsoolidel ning järjeosa üritab seda rekordit kindlasti hoida ja ületada. Teades, et mängu tehakse koostöös Total Wari seeria poolest tuntud Creative Assembly’ga, võib olla optimistlikult meelestatud.

Halo Wars 2 lisab Halo niigi mahukasse universumisse uusi tegelasi, sealhulgas ka kurikael Atrioxi, kes juhatab õela palgamõrtsukate (teatud ka kui The Banished) vägesid. Mäng pakub suurimat lahinguvälja, mida Halo universumis eales nähtud ning lugu leiab aset kohe peale Halo 5: Guardiansis nähtud sündmusi, mis maailma kaose äärele lükkasid.

Halo Wars 2 ilmub Xbox One ja Windows 10 platvormidele järgmise aasta 21. veebruraril.