fbpx

Hitman saab suvise boonusepisoodi!

Uus episoodiline Hitman on senimaani olnud suurepärane! Algselt kavas olnud kuus episoodi said ühel hetkel lubaduse kujul lisanduse seitsmenda näol ning nüüd on selgunud, millega täpsemalt tegu. Nimelt saab Hitman juulikuus suvise boonusepisoodi, mille sihtmärgid asuvad seni nähtud asupaikades, täpsemalt Sapienzas ning Marrakeshis, ent muutunud on nii mõndagi. Mõlemast kohast on kadunud päike ning see on asendunud ööpimedusega. Esimeses filmitakse ulmefilmi, teises on kaupmehed häälekalt oma tööd tegemas. Koos boonusepisoodiga tulevad ka uued väljakutsed, eskalatsioonmissioonid ning tabamatud sihtmärgid.

Mängu kolm järgmist ja ühtlasi viimast asupaika – Tai, Ameerika Ühendriigid ning Jaapan – jõuavad meieni aasta teises pooles. Suvine boonusepisood ilmub 19. juulil.