fbpx

Kui sa omad Xbox One konsooli

Goat Simulator

Kitsesimulaator algas naljana ning lõppes mänguna, mis tänase päevani hullutab inimeste meeli ja võidab südameid, samal ajal mängutööstuse suurte gigantide ja trendide üle nalja visates. Otsest eesmärki antud teoses polegi, ent sellegi poolest kaovad esmalt minutid ja seejärel tunnid, sest kellele ei meeldiks hullumeelse kitsena asju õhku lasta, hüpelda, õhus hõljuda ning oma pika keelega kõike ja kõiki lakkuda!

The Crew

Kes teist veel mäletab Ubisofti katsetust automängumaailma suurejooneliselt sisse tungida? The Crew pakkus hiiglaslikku avatud maailma… mille ühest otsast teise sõitmine kulutas peaaegu tunni. The Crew pakkus pingelist lugu… kui pinge oleks sünonüümne klišeega. Sellest hoolimata oli ta omapärane ning, kui tasuta pakutakse, siis võiks käed külge panna kõigest hoolimata!

Kui sa omad Xbox 360 konsooli

Super Meat Boy

Super Meat Boy on üks raskemaid platvormereid, mida mängurite silmad ehk eluaja jooksul näinud on. Kui visadust jätkub ning sõrmi vihast ära ei murra, pakutakse tee peal ohtralt ägedaid viiteid klassikalistele videomängudele, nagu näiteks Mega Man, Ninja Gaiden ning otse loomulikult ka Super Mario Bros. (vihje: vaata nime)!

XCOM: Enemy Unknown

Esimese XCOMi (noh, selle uue esimese, mitte päris esimese) lubasin mängida eelmisel suvel, kui käisime gamescomil ning tegime XCOM 2 tegijatega intervjuu (kus ma unustasin diktofoni sisse lülitada, ups), ent ei jõudnud kahjuks selleni. Nüüd tundub, et vabandused saavad otsa, sest XCOM: Enemy Unknown tuuakse lausa ise kätte. Ega’s midagi, hakkame tulnukatega kaklema!

Head mängimist!