fbpx

E3-le eelnenud kõlakad rääkisid, kuidas Bethesda pressikonverentsil räägitakse nii uuest Prey mängust kui ka uue põlvkonna Skyrimist. Need läksid täide, ent kuulujuttudest käisid läbi ka sellised mängud nagu Evil Within 2 ja Wolfenstein 2 ning kahjuks ei saanud kumbki neist mängudest reaalsuseks. Või äkki siiski sai?

Oma pressikonverentsi alguses lõi Bethesda käima oma MS-DOSi aegse arvuti, mille stardiekraanilt käisid läbi mitmed stuudio poolt valmistatud/väljastatud videomängud ning nende taga peitusid kuupäevad, mil nad inimesteni jõudnud on. Nimekirjas leidus aga üks nimi, mille taga numbrid puudusid – The New Colossus.

wolfenstein

Esimeseks vihjeks on kindlasti tema paigutus seeria eelmise osa The New Orderi ja selle lisapaki The Old Bloodi all. Teiseks aga tema nimi ise, mis viitab ühele konkreetsele luuletusele, mida mängu peategelane BJ Blazkowicz Wolfenstein: The New Orderi lõpus ka tsiteerib.

E3 ei ole veel lõppenud. Kas näeme uue Wolfensteini väljakuulutamist näiteks Microsofti või Sony pressikonverentsil? Või peame ootama augustis toimuva Quakeconini? Seda näitab ainult aeg.