fbpx

Eelmise aasta üks müstilisemaid mänge oli kindlasti ReCore, mille puhul nägime vaid kaunilt animeeritud treilerit ilma mängupildita. Sel aastal sai see viga parandatud ning nüüd on kõikide silmad näinud ka seda, mida teose mängitavus endast kujutama hakkab. Hoogsa tempoga 3D-platvormikas/seiklusmärulis kehastub mängija nooreks tütarlapseks, kes mööda liivaga kaetud alasid rännates võitleb teda tüütavate robotloomadega ning nõuab endale nende tuumikud. Teekonnal on tal kaasas ports abilisi, kuigi pole veel päris selge, kas tegu on ühe robotlooma mitme eri kuju või rohkem kui ühe abilisega (treileri viimane kaader tundub olevat pigem stiililise taotlusega kui et otsese mõttega).

https://www.youtube.com/watch?v=WnKT9ZCGgBE

Kõik need küsimused peaksid saama aga juba mõne kuu pärast vastused, sest Keiji Inafune osalusega sündiv videomäng jõuab Xbox One ja Windows 10 platvormidele selle aasta septembri 16. kuupäeval.