fbpx

Mafia III ilmub alles 7. oktoobril, kuid juba on ilmunud esimene info mängu Collector’s Editioni kohta. Eriväljaande ostjad saavad endale mängumuusika nii digitaalsel kujul kui ka vinüüli peal. Kaasa on pakitud ka Playboy ja Alberto Vargase loodud mängust inspireeritud maalid ja palju muud nii füüsilisel kui ka digitaalsel kujul.

Mafia_3_12

Mafia III kõige suurem erinevus eelmisest osast ei seisne mitte mustanahalises peategelases ega ka Itaalia maffia pildilt kadumises ja selle asendamises musta maffiaga, vaid selles, et mängu loojad pole enam peaasjalikult tšehhidest koosnenud 2K Czech, vaid USA stuudio Hangar 13 ja eks see annabki mängule eelkäijaga võrreldes väga erineva näo.

mafia 3 harrasement

Mafia III on esindatud ka tänavusel E3-l. Uusi mänguklippe saab näha E3 ajal IGN-i kaudu, 2K on mängu jaoks loonud eraldi pinna demo tutvustamiseks.

Mafia III Collectors Editioni ülevaade:

•Mafia III: Ametlik New Bordeaux mängumuusika sisaldab endas 60ndate hitte sellistelt esinejatelt nagu näiteks Otis Redding & Carla Thomas, Sam Cooke ja paljud teised.

•Mafia III: Mängu originaalmuusika – Muusika autorid Jesse Harlin („Star Wars: The Old Republic“) ja Jim Bonney („BioShock Infinite“). Muusika põhineb 60ndate USA rütmi ja bluusi stiilil.

•Eksklusiivsed maalid – Playboy ja Alberto Vargas Estate lõid mängu jaoks mitmeid kogutavaid maale, mida mängijad võivad mängust leida.

•Mafia III kunstikogumik – 56-leheküljeline raamat, mis näitab, kuidas loodi 1968nda aasta New Orleansi põhjal mängulinn New Bordeaux

•Peategelase Lincoln Clay sõdurimärgid – 60ndatel USA sõjaväe poolt Vietnami sõduritele välja antud märgid.

•Kunstnahast klaasialused – Paradiso kasiino ja musta maffia Sammy mängusiseste asutuste klaasalused.

•Season Pass – Võimalus saada koheselt veel kinnitamta sisuga tulevased allalaetavad digitaalsed lisad.

MAFIA III CE BEAUTY IMAGE LR ENG

Mafia III tegevus toimub 1968. aastal New Bordeaux’s ning asetab mängija Lincoln Clay rolli. Lincoln on endine sõdur ja Vietnami sõja veteran, kes satub taplustandrilt koju naastes mesti kohalike kurjategijatega. Mängu jooksul tekib mehel suuremaid probleeme just Itaalia gängsteritega, kelle ülemvõimu õõnestamine saab olema tema peamiseks eesmärgiks.

Alates 2. juunist kuni 8. juunini on värskelt Steami naasnud Mafia II seal müügil 80% allahindlusega, et kõik asjassepühendunud saaksid ikka eelmise osa läbi mängida, sest mõned vanad tegelased teevad uues mängus ühel või teisel viisil ka väikse etteaste.