fbpx

Olgu igaks juhuks kohe alguses ära öeldud, et see pealkiri on 100% puhas sarkasm. Kuigi DOOM oli minu jaoks selle aasta üks suurim üllataja ja igatpidi suurepärane videomäng (kui puhtalt üksikmängu kampaania pealt hinnata), siis antud teose mitmikmäng on kahjuks see, kuhu id Software ja Bethesda hetkeseisuga oma laienduste ja lisapakkidega sisu juurde panevad.

E3 pressikonverentsi raames kuulutati näiteks, et mitmikmäng saab tasuta uue mängulaadi, mis kujutab ühe lipuga CTFi, mil nimeks Exodus ning punktipüüdmislaadi, nimega Sector. Esimene suur tasuline lisapakk hakkab kandma nime Unto the Evil ja toob endaga kaasa uued kaardid, uue deemoni ja uue relva ning turvise. Samuti saab uuendusi ka SnapMap, ehk tööriist, mis lubab mängijatel ise tasemeid ehitada.

Aga mitte midagi üksikmängu austajatele…

Kohapeal oli võimalik DOOMi ka virtuaalreaalsuses kogeda. Võime ainult ette kujutada, kuivõrd hirmuäratav põrgudeemonitega niivõrd lähedalt kohtumine olla võis! Kui aga uus DOOM siiamaani proovimata on (ja ma ei tea põjuseid, miks see nii peaks olema), siis tasub sellega kindlasti tutvust teha, sest käesoleval nädalal on mängu esimene level tasuta demona saadaval nii PC, PlayStation 4 ja Xbox One platvormidel.