fbpx

Me oleme aastast aastasse kuulnud seda, kuidas uus Call of Duty on täpselt sama, mis eelmine oli ning kuidas see seeria on hukule määratud. Seni on Activisioni poolt väljastatud esimese isiku vaates tulistamismängude sari kastaneid enam-vähem puutumatuna tulest suutnud välja tuua, ent see kõige värskem neist, Infinite Warfare, tundub niivõrd geneeriline ja kulunud, et ma ei ole kindel, kas sel korral see õnnestub. Sony pressikonverentsil nähtud videoklipp mängupildist oli niivõrd mittemidagiütlev, et nii minul kui Andril oli raskusi arusaamisega, millega tegu. Alles siis, kui pea et pool treilerist juba möödas oli, saime aru, et meile näidatakse uut Call of Dutyt.

Üpriski palju antud mänguklipi põnevuse ja kvaliteedi kohta ütles sellele järgnenud publiku reaktsioon või siis täpsemalt – selle puudumine. Ei mäletagi, millal niivõrd vaikset aplausi E3 raames kuulnud olen. Call of Duty: Infinite Warfare ilmub 4. novembril. Mängu treiler on jätkuvalt ebapopulaarne.