fbpx

„Sa ärkad üksi mahajäetud farmi põrandal, päevavalgus on kadumas ja sa pead leidma väljapääsu.“ Nii kirjeldab PlayStationi pood mängu Resident Evil 7.

resident evil 7

Käesoleva E3 mängumessi ajal kuulutas Capcom PlayStationi pressikonverentsil välja täiesti uut sorti Resident Evili õudusmängu, mida siiani nähtud pole. Küllap mängib rolli asjaolu, et seda saab mängida PlayStation VR seadmel. Midagi pole öelda – kui prillid peas ning aru ei saa, et sa oma toas mängid, siis on ikka hirmus küll.

Mängija on viidud tagasi juurte juurde, kus leidub hirmsaid momente ja krigisevaid uksi tunduvalt rohkem kui tulistamist. Resident Evil 7 on järg Resident Evil 6-le, kus mängija on viidud tänapäeva mahajäetud Ameerika maaelu istandusse. Mängijad peavad avastama ümbritsevat ja ellu jääma salapärases ja laialivalguvas kinnisvaras.

Kellel õnn omada Playstation Plus’i, saavad kohe praegu proovida tunnikese mängu demo, muidugi peale allalaadimist ikka!

Mäng ise ilmub PlayStation 4, Xbox One ja PC platvormidel 24. jaanuaril 2017.