fbpx

Ükski korralik korralik E3 mess ei möödu ilma sellise suurteoseta nagu Jaapani rollimäng Final Fantasy XV. Sel korral sattus antud teos lausa mitmele pressikonverentsile korraga. Esmalt tutvustati Microsofti esitlusel bossivõitlust ühe eriti suure monstrumiga, seejärel satuti Sony pressikale, et rääkida, mida PlayStation 4 konsoolil konkurendist rohkem leida võib. Lisaks ilmus internetti ka treiler, mis sisaldab ohtralt kaadreid peategelaste sõiduvahendist, ehk autost, mis suudab vaid ühe nupuvajutusega lennumasinaks muutuda! Kas põhimäng tuleb ägedam, kui aprillikuus ära nähtud ja proovitud eraldiseisev Platinum Demo, seda näitab juba aeg, kuid lootused on igatahes kõrged!

Sony konsoolil saab Final Fantasy XV mängu tänu PlayStation VR-ile nautida ka virtuaalreaalsuses, kuid seda muidugi spetsiaalselt antud seadmele loodud elamuse kaudu.

Final Fantasy XV ilmub 30. septembril PlayStation 4 ja Xbox One platvormidel.