fbpx

State of Decay saab järje!

Esimene State of Decay oli üks minu 2013. aasta lemmikmängude hulka kuuluv teos. Tegemist ei olnud just parima zombimänguga (ning juba ainuüksi fakt, et tegu on järjekordse zombimänguga, võib esialgu tõstatada küsimuse, miks ta mu lemmikute hulka üldse jõudis) ning ka tehniliselt oli kõnealune üllitis pisut kehvemapoolne, ent ometigi omas see mingit teatud võlu, mis mind teleka ees hoidis. State of Decay meeldis mulle lausa niipalju, et ostsin ka selle lisapaki NING, kui mäng eelmisel aastal uuendatud versioonina Xbox One’i peale jõudis…ostsin ma ta uuesti!

Seega ei tule vist üllatusena, et olen teise osa tuleku suhtes pisut elevil.

State of Decay 2 jõuab meieni millalgi järgmisel aastal ning, erinevalt esimesest osast, näib olevat rõhku pandud ka koostöömängule. Ei jõua ära oodata!