fbpx

Tekken 7 kutsus Akuma külla

Kui Tekken 7 treiler esmakordselt Microsofti E3 pressikonverentsi raames ekraanile ilmus, arvasime Andriga mõlemad esialgu, et tegu on selleks hetkeks riiulile tõstetud Tekken X Street Figther mänguga, kuna omavahel hakkasid lööke vahetama suurtes kogustes juukselakki kasutav Heihachi ning tänavavõitluse poolest tuttav Akuma. Kuigi lõpuks selgus, et tegu on lihtsalt viimase härrasmehe külalisesinemisega antud seerias (leidis ta oma tee sinna esmalt Jaapani arkaadides Tekken 7: Fated Retribution mängu kaudu), tundub Tekken 7 sellegipoolest üpriski äge.

Gamespoti YouTube’i kanalile ilmus ka 11-minutiline mänguvideo, kus saame täpsemalt näha, milline legendaarse kaklusmänguseeria seitsmes tulemine välja näeb.

Tekken 7 ilmub PlayStation 4, Xbox One ja PC platvormidele millalgi uue aasta alguses, täpsematest kuudest ja päevadest kuuleme ehk juba lähitulevikus.