fbpx

Olgem ausad, see uus The legend of Zelda mäng on lasknud ennast liiga kaua oodata. Teos, mis algselt pidi mängijateni jõudma juba eelmisel aastal, pole ikka veel kohal. Tänavusel E3-l otsustas Nintendo aga väga detailselt just nimelt sellele mängule keskenduda. Enda ülekande jooksul näidati tervelt 5 tunni jooksul Breath of the Wild alapealkirja kandva seiklusmängu mängupilti, mis kuuldavasti moodustas vaid paar protsenti lõppproduktist. Näidatud demost oli eemaldatud mitmed külad ja vaenlased, seega peaks täismängus avastamisrõõmu jaguma enam kui küll.

Need on vaid mõned mänguvideod, mida Nintendo YouTube’i kanalilt leida võib. The Legend of Zelda: Breath of the Wild hakkab omama suurt avatud maailma, kus saab kohe alguses minna sinna, kuhu süda ihkab. Teatud alad nõuavad muidugi konkreetseid võtmeid nende avamiseks, ent vabadus on sellegi poolest hoomatav. Mängu peategelane Link oskab suurepäraselt ronida ning mitte ükski kaljunukk ei ole tema jaoks takistuseks. Dünaamiline ilm ning erinevad temperatuurid mängivad maailmas suurt rolli, näiteks võib vihm ära kustutada tulekahjud ning külmemasse alasse sisenedes peab Link selga panema soojemad riided. Koos uue mänguga tulevad ka otse loomulikult uued amiibod.

The Legend of Zelda: Breath of the Wild oli ainuke Nintendo mäng, mida üritusel proovida sai, ent suure huvi tõttu olid selle ootejärjekorrad kõige pikemad. Lisaks oli teatud andmete põhjal uus TLoZ sotsiaalmeedias kõige enam kõneainet pakkunud videomäng E3 2016 raames. Mäng ilmub millalgi uuel aastal nii Wii U kui ka Nintendo järgmise konsooli, NX peale.