fbpx

Oma ülimalt keskpärase pressikonverentsil (mis leidis aset nende enda individuaalsel üritusel ja mitte E3 raames) avalikustas Electronic Arts järjekordse videojupi Bioware’i uuest eepilisest kosmoserollikast Mass Effect: Andromeda‘st. Kuigi mängu algne ilmumine oleks pidanud jääma selle aastanumbri sisse, ei olnud uues treileris iroonilisel kombel midagi väga uut ega põrutavat, rohkem keskenduti mängu tegemise näitamisele kui mängule endale. Tõenäoliselt kõige suurem uudis, mis Mass Effect: Andromeda’t antud ürituse jooksul ümbritses oli fakt, et uue peategelase perekonnanimi on Ryder. See, ja et osadel Asaridel on ikka väga lai naeratus.

Teadmine, et eelmise triloogia osad olid ühed parimaid rollimängud üldse, ei luba muremõtetel siiski tekkida. Mass Effect: Andromeda ilmub uue aasta esimestel kuudel PlayStation 4, Xbox One ja PC platvormidel ning loodetavasti näeme enne seda ka mõnda treilerit, mis paljastab mängust pisut rohkem.