fbpx

The Witcher 3: Wild Hunt on mitmes mõttes väga eriline mäng. Olgu selle tõestuseks lugematul hulgal võidetud auhinnad, visuaalne kaunidus, erilised missioonid või asjaolu, kui palju mängutunde selle alla Ra Ragnar pannud on. Kuid üheks erilisemaiks tunnuseks on kindlasti mäng mängus: gwentcardGwent on kaardimäng, mida saab mängida The Witcher 3 mängus. See on saavutanud nii suure populaarsuse, et paljudel on nõiduri saaga põhilugu sootuks pooleli jäänud, kuna kaardimäng tõmbab palju rohkem. Nüüd, kui uskuda kaubamärgi registreerimist, on Gwent tulemas ka iseseisva mänguna.

Euroopa Liidu Intellektuaalse Omandi Amet registreeris kaubamärgi nimega GWENT THE WITCHER CARD GAME. See registreeriti Poolas, kus asub ka nõiduri saaga loonud stuudio CD Project Red. Kaubamärk sisaldab endas nii videomängu, päris kaardimängu kui ka mitmikmängu tugiteenust.

Kaubamärgi registreerimine rohkem infot ei avalda, seega pole teada, millal mängu oodata või millistel platvormidel. Kindlasti kuuleme sellest lähiajal rohkem!

Allikas: Polygon