fbpx

Xbox One tõmbus kokku

Microsoft esitles E3 mängumessi raames oma praeguse põlvkonna Xboxi kompaktsemat esindajat. Xbox One S nime kandev masin on oma suuremast vennast 40% võrra pisem ning riietatud valgesse korpusesse. Erinevalt oma eelkäijatest pole antud Xboxil taga  kohmakat välist toiteplokki, mis teeb selle praeguse seisuga kõige kompaktsemaks turul olevaks mängukonsooliks.

Lisaks välimusele on uuendatud masina sisu. One S on võimeline taasesitama 4K Ultra HD videot (sealhulgas ka 4K Blu-Ray plaatidelt) ning toetab HDR-i nii videotes kui mängudes. Üks USB portidest on toodud seadme esiküljele, koos mängupuldi ühenduvusnupuga. Üks asi, milles järgi anti, on Kinect. Selle ühendamiseks tuleb kasutada eraldi USB-adaptrit, mille saavad praegused Xbox One’i kasutajad tasuta juhul, kui nad otsustavad pisema konsooli muretseda.

Xbox-One-S

Uue mängumasinaga tuleb kaasa uuenduskuuri läbinud Xbox One mängupult.  Nüüd on see saadaval valges värvuses, tänu puldi alumisel poolel olevale kattematerjalile püsib see kindlamalt peos ning Bluetooth ühendus tagab nii suurema juhtmevaba ühenduse levikuala kui ka võimaluse kasutada pulti arvutiga mängides.

One S-i limiteeritud versioon (2 TB sisemälu) hinnaga 399 igihaljast näeb ilmavalgust augustis ning veidi hiljem jõuab jaemüüki konsool sisemäluga 500GB ja 1TB hinnaga vastavalt $299 ja 349$.

Allikas: The Verge