fbpx

Yooka-Laylee tõotab tulla lõbus!

Eelmisel aastal end Kickstarteris ilmutanud (ning oma küsitud summa kiiruse ja kergusega kätte saanud, koguni mitmekordselt ületanud) 3D-platvormer Yooka-Laylee sai E3 ootuses uue treileri ning vähemalt hetkel tundub, et sellest mängust võib saada üks korralik üllatushitt. Antud žanr on viimastel aastatel muidugi pisut teiste stiilide varju jäänud ning troonil kedagi väga ees ootamas ei ole (hetkel asetaks sinna ehk Ratchet & Clanki), ent seda suuremad on ootused – on ju tegu endiste Rare’i töötajatega, kelle resümeesse kuulub ka vana hea Banjo-Kazooie.

Uues treileris on seda eelnimetatud mängust tuttavat mõnusat hõngu ning samal ajal tögatakse ka tänapäeva videomängude vähest värvidearmastust ning samuti pilatakse pisut ka Banjo-Kazooie: Nuts and Bolts mängu, mis polnud paljude jaoks päris see, mida loodeti. Sest noh, jooksmise, hüppamise ja kaklemise asemel pidi hoopiski autosid ehitama.

Yooka-Laylee peaks ilmuma millalgi järgmise aasta alguses ning seda kõikmõeldavatele platvormidele. Jah, isegi Wii U ei jää ilma!