fbpx

Kui sa omad Xbox One konsooli

Warriors Orochi 3 Ultimate

Kui nüüd päris ausalt öelda, siis ei olnud mul õrna aimugi, mis mänguga tegu on, kui Major Nelson augustikuu kullamängud välja kuulutas. Nüüd, peale mõningast uurimist… ei ole mul ikkagi pilt päris selge. Tõenäoliselt on ekraan vastaseid täis ja nendest peab mõõga abil läbi raiuma? Eks see selgub peagi.

WWE 2K16

Selle mängu puhul ei olnud mingit küsimust, kõik oli teada! Esmakordselt vist ei lisa mängu treilerit siia, sest noh, on ju ise video tehtud! WWE maadlusmängu seni värskeim osa on… okei. Aga samas piisavalt lõbus ja naljakas, et koos sõpradega sama teleka taga konsool tööle panna ning üks korralik redelimatš maha pidada.

Kui sa omad Xbox 360 konsooli

Spelunky

Koobastes seigelda võimaldav Spelunky pakub mängijale igal korral täiesti uue ja ennenägematu kaardi, mis on täis lõkse, suuri ämblikke ja muid ohte. Lõppu jõuavad vaid osavamad ja julgemad!

Beyond Good & Evil HD

Klassikaline seiklusmärul, mille järjeosa nõuavad fännid tänase päevani. Seniks aga, kuni see (võibolla) välja kuulutatakse, tuleb meil leppida esimese osa järjekordse läbimisega. Või noh, minu jaoks esmakordse.

Head mängimist!