fbpx

Sel suvel, täpsemalt juulikuu viimastel päevadel ilmuma pidanud uusversioon-kollektsioon Rocksteady kvaliteetsetest Batman: Arkham seeria mängudest lükkus vaid kuu aega enne väljatulekut teadmata ajaks edasi. Väidetavalt ei olnud mängude arendaja Rocksteady ega ka väljastaja Warner Bros. rahul ümbertöötlusele õla alla paneva mängustuudio Virtuous Games tööga, lisaks olevat paljude kasutajate sõnul uusversiooni graafika treilerite kohaselt võrdväärne või kohati isegi kehvem kui eelmise põlvkonna masinatel ilmunud mängudel.

Tundub, et lisakõpitsemine on seetõttu mahukam, kui arvata oskasime, sest kuuldavasti on selgunud aeg, mil kahte esimest Arkhami mängu ning nendega kaasaskäivaid lisapakke sisaldav kollektsioon ilmuma peaks ning selleks on antud aasta novembrikuu.

Peale eelmise aasta fiaskot, mis ümbritses muidu suurepärase Batman: Arkham Knight mängu PC-versiooni, ei tule üllatusena, et Warner Bros. Batmani mängudega pisut ettevaatlikum on, ent taoline lüke tõenäoliselt just kõige positiivsemat muljet mänguritele ei jäta. Kas edasilükkamine toob loodetud tulemuse ning millalgi teadmata/kinnitamata tulevikus ilmuv Batman: Return to Arkham kollektsioon on tehniliselt toimiv ning toob tagasi need emotsioonid, mis valdasid meid esimesel korral? Seda näitab, nagu ikka, vaid aeg.

Allikas. Eurogamer