fbpx

Kui sa omad Xbox One konsooli

The Banner Saga 2

Selle taktikalise rollimänguseeria teine osa ilmus PC-mängurite jaoks juba aprillikuus ning nüüd on lõpuks järg jõudnud ka Xbox One’i omanikeni. Mis saaks aga olla parem, kui avastada, et PÕMM! – uus mäng on kohe tasuta allalaetav! Esimene osa võeti nii mängurite kui ka kriitikute poolt üsnagi hästi vastu ning selle taga seisid endised Bioware’i mänguarendajad, seega teise osa suhtes võib ootused ja lootused päris julgelt tavapärasesest kõrgemale lasta.

https://www.youtube.com/watch?v=NlD1S_xu874

Tumblestone

Vahel tahaks videomängus tulistada või võidu sõita või siis hoopiski pikkadele seiklustele minna. Teine kord tahaks aga midagi lihtsat, mis ei nõua palju aega… kuid võib seda siiski ohtralt varastada. Tumblestone langeb kindlasti sinna teise kategooriasse. Kuivõrd palju ta aega nõudma hakkab, selgub juba juulikuu keskel.

Kui sa omad Xbox 360 konsooli

Tom Clancy’s Rainbow Six Vegas 2

Aastal 2006 ilmunud Rainbow Six Vegas oli kõige parem Rainbow Six seeria mäng… kuni hetkeni, mil ilmus Rainbow Six Vegas 2! Õnnemängudeks väga aega ei jää, sest terroristid jooksevad Las Vegases vabalt ringi ning just Sinu (jah, ma räägin sinuga!) ülesandeks on koos oma meeskonnaga nende tegudele kriips peale tõmmata. Relvaga, muidugi.

https://www.youtube.com/watch?v=dJbYFyy5MYA

TRON: Evolution

„TRON: Legacy“ oli kuuldavasti suhteliselt halb film (ma ise pole näinud, seega ei oska kinnitada ega ümer lükata), kuid üks oli selge. Need treilerid nägid ikka väääääga ilusad ja stiilsed välja (kui see digitaalne noor Jeff Bridges välja arvata). Antud filmiga seotud videomäng TRON: Evolution näeb välja sama stiilne ning on umbes sama halb. Aga noh, Olivia Wilde!

Head mängimist!