fbpx

Juulikuu PlayStation Plus mängud on tegelikult juba mõned päevad saadaval olnud, aga kuna minu PSN konto PS+ staatus aegus, ununes nende mängude olemasolu täiesti ära. Nüüd parandan oma vea ning ehk uuendan ka PS+ ära, sest kes ei tahaks sellel kuul mängida:

Kui sa omad PlayStation 4 konsooli

Saints Row: Gat Out of Hell

Avatud maailmaga mängude vaarisaks loetakse loomulikult Grand Theft Auto seeriat, mis suudab iga järgneva osaga lükata žanri piire järjest kaugemale. Pikalt peeti just Saints Row seeriat GTA halvemaks klooniks, seda kuni hetkeni, mil Pühakute Rivi otsustas otsa ümber pöörata, jäljendamise lõpetada ning leida täiesti oma tee. Selle valiku üheks parimaks näiteks on just Gat Out of Hell, mis, nagu nimigi ütleb, on täpselt nii jabur kui miski jabur olla saab.

Furi

PlayStation Plus teenus on väga hea võimalus reklaamida oma mängu. Mäletate, mis juhtus mänguga Rocket League? Nüüd proovige ette kujutada, kas see edu oleks olnud sama kiire ja sama võimas, kui see mäng ei oleks välja tulles koheselt jõudnud ka PS+ kaudu miljonite mängijate südamesse. Furi on sarnane edulugu või vähemalt näib, et see mäng on käimas sama teed, sest Furi on hea!

Kui sa omad PlayStation 3 konsooli

Fat Princess

Kellele ei meeldiks süüa kooki, eriti, kui sa oled printsess. Sellel on omad head ja halvad küljed. Halvaks loomulikult ülekaalulisus, heaks aga see, et nii on vastaskuningriigil raskem sind ära varastada. Tundub naljakas? Jah, seda Fat Princess ongi.

Call of Juarez: Bound in Blood

Metsik Lääs on kuum koht ning muutunud eriti nõutuks videomängudes. Sest kes ei tahaks pesemata ning paksus nahkmantlis hobusega ratsutada, viskit juua ning igal võimalusel oma elu eest karta.

Kui sa omad PS Vita konsooli

Prince of Persia: Revelations

2004. aastal ilmunud Prince of Persia: Warrior Within jõudis Sony pihukonsoolidele ümbernimetatuna mänguks Prince of Persia: Revelations. Lisaks muudetud nimele sai mäng omale ka lisasid, näiteks rohkem kui 20 uue taseme näol.

Oreshika: Tainted Bloodlines

Jaapani rollimängud on nii omanäolised, et nad on saanud lausa omaette žanrinimetuse: JRPG. Erandiks ei ole ka PlayStation Vital 2014. aastal ilmunud Oreshika: Tainted Bloodlines, mis on järjeks 1999. aastal PlayStationil ilmunud mängule Ore no Shikabane o Koete Yuke.