fbpx

Pühendunud palgamõrtsukad on mängus Umbrella Corps roninud mööda auastmeredelit juba üle kuu aja. Kui sa endiselt kõhkled, kas seda mängu osta või ei, siis nüüd saad ehk vastuse!

Sellel nädalavahetusel antakse kõigile PlayStation 4 mängukonsooli omanikele võimalus mänguga liituda ning proovida limiteeritud aja jooksul Umbrella Corps demo. Mõõtu võtavad kõik mängijad omavahel – nii need, kes demo proovivad, kui ka need, kellel selle mängu täisversioon juba olemas.

resident-evil-umbrella-corps

Umbrella Corpsis seisavad mängijad teineteisega vastamisi pingelises 3vs3 kiirmängus ja seda kaartidel, mis on inspireeritud Resident Evili ikoonilistest paikadest. Lahinguväljalt ei puudu ka zombid, surnud koerad ja teised peletised. Antud koletised jätavad sind lahinguväljal rahule, kui kasutad Zombisegajat, aga kui sa juhtumisi selle oled maha unustanud, on sul suuremaid muresid kui vastasmängijad.

Demo sisaldab ligipääsu mitmikmängudele Raccooni linna tänavatel, mahajäetud RPD hoonele, kui ka ikoonilisele Spencer mõisale ning seda saab alla laadida PlayStation Store’ist.