fbpx

… snaiper-ravija Ana! Tal on snaipripüss, mis võimaldab ravida oma kaaslaseid või tekitada kestvat valu tema vaenlastele. Lisaks on sarnane mõju ka ta granaatidel ning tagatipuks omab Ana relva, mis võimaldab tal vastased kiire lasuga magama panna. Samuti on vanaproual võimalik oma tiimikaaslastele ajutiselt jõudu, kiirust jms juurde anda. Täpsemalt tema omaduste kohta loe tegelase lehelt või vaata allolevast videost.

Samuti paljastas Blizzard pisut tegelase tausta, millega võib tutvuda vaadates allpool asuvat videot. Sealt võime näiteks teada saada, et Ana omab lähedaseid sidemeid mitme teise tegelasege, eesotsas Pharah, oma tütrega.

Lisaks Anale saabuvad Overwatchi mõned parandused ja uuendused. Nagu tavapäraks on, tasakaalustatakse tegelaste omavahelisi jõuvahekordi, samuti viiakse sisse reegel, mille kohaselt ei tohi hiljuti mängu jõudnud Competetive mängulaadis olla duubeltegelasi, s.t. et iga mängija peab valima erineva karakteri. Ka kaob ära äkksurm ning matšid võivad lõppeda viigiga. Muudatuste saabumise kuupäeva välja ei toodud, kuid need peaksid juhtuma millalgi teise hooaja jooksul.

Allikas: Overwatch