fbpx

Liitreaalsusega manipuleeriv mobiilimäng Pokemon GO on populaarne, selles pole kahtlustki, ent nüüd on selgunud jõuvahekorrad! Nimelt tuleb SimilarWebi tehtud uuringust välja, et Androidi kasutajate seas on elukate püüdmine tunduvalt tähtsam, kui omale kohtingukaaslase otsimine – kohtinguäppi Tinder on alla laadinud 2% kasutajatest, Pokemon GO paikneb aga juba tervelt 5% kasutajate telefonis. See populaarsus paljastub väga hästi ka Nintendo aktsiates, mille väärtus on peale mängu väljatulekut korralikult tõusnud. Kuigi mängu tegijaks on Nintec ning väljastajaks The Pokemon Company, on Nintendo osaline mõlemas firmas ning mänguseeria on juba aastakümneid olnud üheks kompanii lipulaevaks.

Pokemon GO on jätkuvalt kuum teema – mängu kokkujooksmine on aidanud sõduritel kurjategijaid tabada, Hollywood tahab rakenduse populaarsust ära kasutada ja kiirelt Pokemonidest filmi teha ning isegi CBS otsustas mängu kohta uudisnupukese teha, kasutades selleks arvutigraafikat, mis tõenäoliselt pärineb aastast 1996!

Allikad: Gizmodo, The Verge