fbpx

Red Dead Redemption on üks neist mängudest, mis on jätnud inimestesse kestvad positiivsed emotsioonid. Mängu arendaja Rockstar oli juba ammu näidanud, et nad toodavad peamiselt vaid kvaliteetset kraami, ent Red Deadi seeria teine osa oli siiski paljude jaoks korralik üllatus. Eelkõige vast seetõttu, et Red Dead Revolver – algselt Capcomi alt ilmuma pidanud teos – oli küll kiidetud, ent üldises pildis piisavalt obskuurne ning tahaplaanile jääv ja kahte mängu sidus vaid see, et mõlemad olid vesternid.

Kui eelmisel aastal kuulutati välja Xbox One’i tagasiühilduvus, ehk konsooli omadus mängida ka Xbox 360 mänge, hakkasid fännid innukalt ootama päeva, mil nad saaksid uue masina peal mängida Rockstari metsiku lääne simulaatorit. Red Dead Redemption oli selles vallas vast üks kõige nõutum mäng, ent ometigi oli iga teadaanne uutest lisanduvatest mängudest puudulik – seal ei olnud üles toodud John Marstoni seiklusi. Tänavu veebruaris see korraks salaja juhtus, kuid muudeti kiirelt ümber ning vabandati vea pärast. Sel reedel aga muutub see kõik, sest Red Dead Redemption saab lõpuks ometi tagasiühilduvaks.

Kuulujutud järjeosa Red Dead Redemption 2 tulekust on levinud juba pikemat aega, internetti lekkis ühel hetkel ka pilt mängu potentsiaalsest kaardist. Kinnitust pole need jutud muidugi saanud, ent antud uudise valguses võime hellitada lootust, et ehk muutub see juba millalgi lähitulevikus.

Allikas: Kotaku