fbpx

See on avalik teadaanne!

Juhul, kui Sa veel teadlik ei ole – LIMBO tegijate uus mäng Inside on juba pea et nädal aega Xbox One konsoolil saadaval olnud ning see on imeline! Jäta kõik pooleli, mida Sa praegu teed ning mine ja palun mängi seda! Kui Sul Xboxi pole, siis oota veel paar päeva, sest juba 7. juulil jõuab antud teos ka PC peale. Ma panin kohe siia alla ka mängu treileri, aga tead mis? Ära vaata seda! Mine nö pimedalt sisse, sest see,  mis seal mängus toimub… see lööb Su pahviks, ma luban Sulle!

UUENDUS: Inside on nüüd ka Steamis saadaval! OSTA KOHE!

Ma olen oma elus lähtunud põhimõttest, et ei ole olemas sellist asja nagu täiuslikkus; kõigel ja kõigil on olemas kasvõi tillukene viga. Peale kahte läbimängimist ning kõikide saladuste leidmist ei oska ma välja tuua mitte ühtegi miinuskülge, mis Inside’i vaevaksid.

Inside on täiuslik videomäng.