fbpx

Üllatus-üllatus! CD Projekt Redi poolt arendatav The Witcher 3 populaarsel kaardikogumismängul Gwentil baseeruv samanimeline eraldiseisev teos ei saa olema vaid mitmikmängul põhinev mängijatevaheline rindapistmine. Tänasel gamescomi pressiettekandel selgus, et GWENTil saab olema ka üksikmängu kampaania, milles on kohal mitmeid uusi tundmatuid kui ka vanu tuntuimaid tegelasi. Viimasesse salka kuulub mõistagi ka legendaarne nõidur Geralt, kelle ikoonilise madalalt käheda hääle eest on taaskord hoolt kandnud Douc Cockle, ehk sama häälnäitleja, kes on nõidurit kehastanud seeria kõigi kolme mängu vältel.

rsz_gwentaction

GWENTi lugu algab salapärase neiuga, keda nõidur Geralt läbi tühermaa eskordib. Mõistagi teekonnal asjad eskaleeruvad ning Geralt leiab end järjekordsest keerukast olukorrast. GWENTi üksikmängu kampaania leiab aset isomeetrilisel kaardil, mis on mängija poolt oma suva järgi avastatav. Näiteks demos juhtusime keset metsa lasuvale lossivaremele, kust saime oma kaardipakki juurde uue tugeva tulekaardi. GWENTi lugu on täies ulatuses jutustaja poolt sisse loetud ning mängib end lahti vastavalt mängija valikutele. Väidetavalt võib GWENTis oodata sarnaseid emotsionaalselt ja moraalselt keerukaid valikuid nagu The Witcher 3 põhimänguski. Erinevad kaardid, mida mängija maailma avastades leiab, on tõlgendatavad üksustena, keda Geralt palkab oma armeesse, kaitsmaks juba varem mainitud salapärast neidu.

rsz_gwentgolem

On huvitav näha, millist ulmelist elu GWENT CD Projekt Redi jaoks elama on hakanud. Tegu on ülimalt popi kaardimänguga, mida on võrreldes algelise versiooniga märgatavalt täiendatud ja uuendatud. Täpsemalt saate kuulda juba Level1 esmamuljete videost!