fbpx

Humble Bundle on videomängude edasimüüja, kust saab igaüks soetada teatud parameetri alusel koostatud mängude kogumi üsna soodsa hinnaga. Ostukeskkonna eripäraks on see, et ostja saab ise valida ostusumma: miinimumiks on $1, sellele järgneb mängukogu keskmine hind (mille aluseks on kasutajate panustatud rahasumma keskmine) ning suurim hind, mille eest saab värskemaid teoseid või muud nänni.

Humble Bundle’iga on koostööd teinud paljud väljastajad, sealhulgas 2K Games, Ubisoft, Electronic Arts, THQ/Nordic ja teised. Ühe keskmise lõuna hinnaga oli võimalik soetada 7-10 indie- ja isegi kõigile tuntud AAA-mängu. Viimasel ajal esineb suurtegijate mängudega pakkumisi vähem, kuid iga paari nädala tagant kogumi teematika muutub, seega võib praktiliselt igaüks endale kogumitest üht-teist paremat leida.

humble indie bundle 17

Selle nädala Humble Indie Bundle 17-s saab 1 dollari eest endale soetada selliseid teoseid nagu Lethal League, The Beginner’s Guide ja Galak-Z. Keskmist hinda välja käies lisandub  eelmistele Lovers in a Dangerous Spacetime, Octodad: Dadliest Catch ja Super Time Force Ultra. Makstes $10 või rohkem saab lisaks kõigele ka mängu pealkirjaga Nuclear Throne. Kõik need indie-teosed on päris hästi tuntud ning vähemalt üks või kaks neist pakuks huvi igale inimesele. Suhteliselt väikese rahasumma eest saada 7 mängu (millele lisanduvad paari päeva pärast veel mitu keskmise astme mängu) on minu arvates päris hea pakkumine.

humble survival bundle

Humble Survive This Bundle, mis nagu nimigi reedabsisaldab teoseid, milles mängija eesmärgiks on elus püsida. Minimaalse rahapanuse eest saab kätte mängud Tharsis, Savage Lands ja Kholat, keskmist hinda makstes antakse kaasa Space Engineers, Rust ja Shelter 2.  14$ või suurema summa eest pannakse eelnevatele mängudele kaasa Planetbase. 

Humble Bundle pakub lisaks tellimuspõhist PS+/Games with Goldi-laadset igakuiselt saadetavat mängukogu – Humble Monthly. Makstes iga kuu $12 saate teadaoleva kuu mängu (praegu on selleks SOMA) ning kuu jooksul ülejäänud kogu. Tihtipeale on kogumites nii suured kui ka väiksed indie-mängud: peamänguks on suurem indie- või ka AAA-mäng.

humble monthly

Peab kindlasti mainima, et ostes mänge Humble Bundle poest aitate kaasa heategevusele (see, kuhu raha läheb, saab isegi ise valida). Mängukogumit ostes saab valida, kui palju summast läheb mänguarendajatele, Humble Bundle saidile või heategevusele. Olles Humble Monthly tellija, läheb 5% tellimuse summast heategevusele.

Soovitame sellel veebisaidil silma peal hoida – kunagi ei tea, milline hea pakkumine ennast ilmutab ning aidata on ka alati hea.

Allikas: HumbleBundle.com