fbpx

Maailma suurim mängumess gamescom on kohale jõudmas, juba homme avatakse saaliuksed pressiliikmetele, peale seda jõuab järjekord ka ülejäänud maailma mänguriteni.

See aga ei tähenda, et Kölni messikeskuses täna puhatakse – ajakirjanikud lunastavad oma pressipääsmeid ja meeskonnaliikmed teevad viimaseid pingutusi selle nimel, et kõik saalid, mängukohad ning muud vajalikud agregaadid oleks töökorras ja et plakatid ikka pilke püüaks. Üheks suurimaks pilgupüüdjaks on kindlasti erk-oranž Half-Life: 3 plakat, mis paneb esmapilgul südame kiirelt tuksuma ning küsima, kas tõesti võime lõpuks kindla südamega väita, et „Half-Life 3 confirmed?“

hf32

Kahjuks siiski mitte – kui plakatit lähemalt uurima hakata, võime näha, et tegelikult viidatakse sellega kohalike veebilehtede (plakati all on ära toodud lehed Spieletipps ja Giga Games) toimetajatele, kes kunagi Half-Life’i seeria esimest osa mängisid. Võib vist julgelt öelda, et need nimed jäävad pikaks ajaks meelde.

Ka Level1 gamescomi esindusmeeskond tegi kohustusliku „saime oma pressipääsmed kätte“ pildi just selle plakati taustal.

hf33