fbpx

Nagu varasemalt lubatud, avalikustas Blizzard oma Overwatchi lühianimatsioonide teise laine esimese episoodi. Selle peaosas pole mitte keegi muu kui kõikide mängijate lemmik (ehk paljude poolt vihatud) lahingrobot Bastion. Kindlasti on mitmed Overwatchi mängijad end korduvalt vandumas leidnud, kui avastavad, et nende surma põhjuse taga seisis end kuhugile nurka peitnud robot-kuulipilduja. Peale kaotuse kättesaamist valab õli tulle ka avastus, et too tegelane on antud käiguga mängu parima tiitli endale krabanud. Bastioni vastu sümpaatiat tunda on raske.

Kuniks tänaseni, sest lühianimatsioon, mis kannab nime „The Last Bastion“ ning pajatab roboti taustaloost ja suhtest teda saatva pisikese linnukesega, ei tohiks kedagi külmaks jätta. Mis enam, nähes kuivõrd armastusväärse karakteriga on tegu, olen vähemalt mina valmis andestama kõik need korrad, mil ta minu eluküünla kustutas.