fbpx

Selle aasta suurim pidu leiab aset Karazhani tornis ning seda korraldab Medivh. Hea tava kohaselt on tervitusnaps (esimene tiib) kõigile tasuta, kuid edasise eest küsitakse raha. Peopassi saab lunastada 20$ või 18€ eest ning tervikliku elamuse saamiseks kulub mänguraha 2800 ühiku võrra. Loomulikult käib jutt ülipopulaarse kaardimängu Hearthstone uusimast sooloseiklusest, mis kannab nime One Night in Karazhan. Seiklus koosneb viiest osast ja läbida saab kõike kahel raskusastmel.

Tühjade kätega pidulised ei lahku – mängides läbi kõik viis tiiba teenib mängija 45 täiesti uut kaarti (sealhulgas 5 legendaarset) ning lisaks on võimalik täiendada oma kaarditausta kollektsiooni kahe võrra. Lisandub teemakohaline mängulaud ja nagu ikka, on oodata palju huumorit ja põnevaid pöördeid.

One Night in Karazhan näeb ilmavalgust 11. augustil ning viimane tiib avatakse esimesel septembril. Järk-järgult avalikustatakse kaarte – täpsema info leiab Hearthstone’i Wiki lehelt.

Kokku uueneb Hearthstone seitsmendat korda. Seni oleme näinud kolme laiendust (Goblins vs Gnomes, The Grand Tournament ja Whispers of the Old Gods) ning kolme sooloseiklust (Curse of Naxxramas, Blackrock MountainThe League of Explorers). Kui laiendused eeldavad pakkide ostmist ja palju sõltub õnnest, siis seiklused garanteerivad mängijatele teatud osade läbimise eest konkreetseid kaarte.

Allikas: Engadget