fbpx

Kuigi sel aastal on paljud suurkompaniid gamescomil toimuvate pressikonverentside suhtes üpriski pirtsakad, siis vähemalt Electronic Arts vedas ennast kohale ning jagas meile mitme tunni jooksul uskumatuna tunduvaid uudiseid ja suurejoonelisi paljastusi. Nende sõnad, mitte minu. Tegelikkuses raisata taaskord ohtralt aega FIFA 17 iga pisidetaili peale, räägiti paari minuti jooksul mängudest NHL 17 ja Madden 17 ning lõpetati massiivse Battlefield 1 mitmikmängu demoga. Sinna vahele mahtus õnneks ka korralik portsjon Titanfall 2-te, mida saame proovida juba sel nädalavahetusel. Kuigi arendajad kutsuvad üritust Tech Testiks, teame me kõik, mida nad sellega tegelikult mõtlevad –  see on Titanfall 2-e avatud beeta.

Respawn Entertainmenti tulistamismäng on avatud beetas kahe järgmise nädalavahetuse jooksul ehk kuupäevadel 19-21. ning 26-28. august. Nädalavahetused ei ole aga vennad ja sama saab öelda ka siinpuhul, sest teisel nädalavahetususel liidetakse lisaks esimesel korral nähtud varustususele, mängulaadidele, erivõimetele ja kaartidele veel uuemat kraami. Beetat saavad proovida aga vaid konsoolide omanikud, PC peale mängu Tech Test ei jõua.

Titanfall 2 ilmub 28. oktoobril PC, PlayStation 4 ja Xbox One’i peal.