fbpx

Klei Entertainment on täna tuntud ellujäämismänguga Don’t Starve, kuid eelmise põlvkonna konsoolide omanikud teavad ka arendaja varasemaid üllitisi nagu Shank ja Shank 2. Viimane on nüüd ka tagasiühilduv kõigile Xbox One omanikele!

https://www.youtube.com/watch?v=YOimprmOQbU

Shank 2 on kahemõõtmeline koomiksistiilis kaklusmärul, mille nimitegelane (lisaks kombinatsioonidel põhinevale kaklusele) nuge visata, mootorsaega rappida, külmrelvadega hakkida, tulirelvadest kõmmutada ning granaate heita saab. Pärast esimese mängu sündmusi on nimitegelase kodumaa haaratud konflikti, milles kõik, kel vähegi vahendeid, võimu haarata tahavad. Võidutseb ja terve riigi oma raudsesse rusikasse võtab kindral Magnus, kel paraku südamevärk suurem asi pole.

Jutu järgi passib Magnuse kehvale pumbale asenduseks, üllatus-üllatus, mässuliste liidri Elena süda, mistõttu viimane ka röövitakse. Peategelasena on mängija ülesanne kõiki ohtusid trotsides Elena päästa ning kuri kindral võimult kukutada.

Shank 2 toob endaga ka mitmikmängu ellujäämiskatsumuse näol, kus paarilisega lõputuid vastaste horde tagasi lüües väärtuslikke moonakaste kaitsta tuleb.

Seeria esimese osaga saad tutvuda Level1 videülevaate kaudu: