fbpx

Battlefield on juba peagi kohal ning EA on välja nuputanud kavala viisi, kuidas nii vanu fänne kui ka uusi tulijaid oma mammutseeria juurde meelitada – tasuta nänn! Peatselt ilmuva uue mängu promokampaania Road to Battlefield 1 raames on hetkel tasuta saadaval kõik Battlefield 4 mitmikmängu lisad.

Pakkumisest saavad kasu lõigata möödunud ja praeguse generatsiooni konsoolide kasutajad ning ka arvutil mängijad. Tasuta antakse ära kõik viis neljanda Battlefieldi mitmikmängu lisa – China RisingSecond AssaultDragon’s TeethNaval Strike ja Final Stand. Kõigil sügeleva päästikusõrmega mängijatel on võimalik lisasid tasuta alla laadida kuni 19. septembrini.

EA poolt on tegu äriliselt kavala, kuid ka tänuväärse liigutusega. Pärast Battlefield 1 beetast uuesti külge saadud kõmmutamispisikut olen minagi viimasel ajal üha sagedamini leidnud end seeria neljanda osa kaootilistelt lahinguväljadelt ning rohkem mängu mitte millegi eest pole kindlasti halb tehing. Battlefield 1 jõuab aga meieni juba 21. oktoobril.

Allikas: Gamespot