fbpx

The Class näib esialgu täiesti tüüpilise indie-bändina. Solist, üks kitarrist, trummar, laulud armastusest. Igaüks neist on hipsteri musternäidis – solist omab man buni ja on paadunud vegan, trummar lippab ringi kõige kitsamates teksades. See ei ole aga oluline, sest muusika, mida nad viljelevad, paitab mu kõrvu.

Nende EP, pealkirjaga „Providence“ (mis väljastati vinüülina, sest hipsterid) peidab endas küll vaid kolme lugu, ent igaüks neist on omanäoline ja mitmetahuline ning nende vahel lemmikut välja valida on pea et võimatu. Igast sõnast ja noodist kumab hulgaliselt emotsioone. The Class on kiirelt saanud üheks minu lemmikbändiks, mis on tegelikult pisut naljakas.

Sest tegelikult teda ei eksisteeri.

the-class-video

Episoodilise Hitmani neljanda osa üheks sihtmärgiks oleva Jordan Crossi indie-bänd on aga sellele vaatamata välja lasknud 3 erinevat lugu, mis on kuulatavad soundcloudis. Eelkirjeldatud vinüül (sest hipsterid) on samuti reaalne ja käega katsutav promomaterjal. Kindlasti ei ole see esimene kord, kui videomängud päris maailma tungivad, ent taolised juhtumid on pigem harvemad ning see lisab (vähemalt minu silmis) mängule kuhjaga lisaväärtust.

Huh, tundub, et viimasel ajal kirjutan muusikast päris palju. Aga muusika on ju hea!

The Classi lood on saadaval nende soundcloudi lehel.