fbpx

Firewatch jõuab kinolinale

Campo Santo poolt loodud närvekõditav Firewatch, mis jõudis Sony, PC ja Maci masinate kasutajateni veebruaris ning maandub 30. septembril ka Xbox One’il, on asunud oma haaret laiendama. Äsja anti teada, et mängustuudio on löönud käed filmiproduktsioonifirma Good Universe’iga, et tuua hõbedasele ekraanile Firewatchil põhinev linateos.

Kuna projekt on alles lapsekingades, siis mõistagi ei tea me filmi kohta midagi muud peale selle, et teos kunagi tulevikus reaalsuseks saab. Campo Santo asutaja Sean Vanaman tundub olevat koostööst Good Universe’iga positiivselt meelestatud, väites, et filmistuudio eestvedajad jagavad temaga samu väärtusi, mistõttu on nemad kõige õigemad inimesed Firewatchi kinolinale ümber tõstma. Samuti on veel vara rääkida filmi väljalaskeaknast.

rsz_firewatch

Kuidas suhtute Teie Firewatchi ekraniseeringusse? Mäng tõi endaga kaasa hästi ülesehitatud pineva sündmustiku, kuid kas Henry loo kõrvalt jälgimine saab olla sama mõjus, kui selle tema kingades ise läbi elamine? Täpsemalt teame siis, kui Firewatch mängumasinatest kulutulena kinokraanidele levib.

Allikas: IGN