fbpx

Rõõmustage, Gearsi fännid, sest Gears of War 4 jõuab veidi enam kui nädala pärast PC ja Xbox One platvormidele.

5afbfb37-6ce2-42bc-8e72-6f10135e31a9-1

Lugu jätkub 25 aastat pärast Gears of War 3 sündmuseid ning peategelaseks on Marcus Fenixi poeg JD. Taaskord tuleb asuda maailma päästma ning seekord peab sellega hakkama saama kolmeliikmeline, hambuni relvastatud kamp sitkeid noori.

Gears of War 4 on jäänud juurte juurde ning peaks istuma kõigile, kes pidasid lugu originaalist – vana hea saagpüss, hukkamised a la Mortal Kombat, lainetepõhine Horde 3.0, palju verd ja muud. Alles on isegi sarjale iseloomulik koostöömäng ühe televiisori ees.

https://www.youtube.com/watch?v=ji2aU4EdQww

Präänikuks saavad Gears of War 4 ostjad aasta lõpuni terve varasema sarja (1, 2, 3 ja Judgement) digitaalsel kujul tasuta (vägev, kas pole) ning need töötavad Microsofti tagasiühilduvuse programmi raames ka Xbox One’i peal. Gears of War 4 jõuab poodidesse 11. oktoobril, kuid tulihingelisele fännile pakutakse lisaks muule nännile veel varajast ligipääsu (alates 7. oktoobrist) ning selleks ei pea tegema muud, kui ostma ilmuva mängu Ultimate Editioni.

gears-of-war-4-pcre-lehetseges_1

Hooajapass (sisaldub Ultimate Editionis) annab lisaks tilu-lilule alalise ligipääsu mitmikmängus lisanduvale 24-le kaardile, mida hakatakse välja andma järgneva aasta jooksul kaks korda kuus. Kes kõike korraga ei taha, saab neid kõiki võrgus tasuta mängida, ainult et kindla rotatsiooniga ja ühekorraga. See skeem on tuttav kasvõi kõigile League of Legendsi mängijatele. Mängimise eest teenitava valuutaga saab soetada kaardipakke ja muud nänni. Pakid sisaldavad juhuslikke „relvanahkasid“, mängitavaid tegelasi ja muud. Samuti võib neid samu asju osta pärisraha eest. Kõik see olevat kosmeetiline ning eelist mitmikmängus ei anna.

Gears of War 4 on vähemalt Xboxile eellaaditav ja ruumi tuleb kettal vabastada pea 55GB jagu.