fbpx

Mul on tänavusest gamescomist jäänud veel mõned võlad – on mänge, mida ma nägin, katsusin ja proovisin, ent millest tänaseni pole lihtsalt jõudnud mõtteid kirja panna. Regalia: Of Men And Monarchs on neist vast kõige raskem juhus, sest isegi mõtteid ei ole kuskilt võtta.

See ei tähenda kohe kindlasti mitte seda, et tegemist oleks halva teosega. Regalia – Poola stuudio Pixel Milk käe all valminud käigupõhise võitlusega strateegiarollikas – näeb välja väga kena, kirjutamine (see vähene, mida nägime) on humoorikas, võitlus on täpselt see, mida sellelt eeldada võib ning muusika ja häälnäitlemine ei riiva samuti kõrva. Tegemist on igati kvaliteetse mänguga, milletaolisi olen minevikus nautinud kordi.

regalia pilt

Ometigi jään vastuse võlgu küsimusele, miks see minus mingeid erilisi emotsioone esile ei kutsunud. Võibolla oli asi selles, et tegu oli ühe järjekordse pika päeva viimase kohtumisega? Äkki olen ma taolisest stiilist välja kasvanud? Olgu kuidas tahes, aga see on kindel – Poolas osatakse kvaliteetseid mänge teha.

Regalia: Of Men And Monarchsi tegemisi saab jälgida nende kodulehel.