fbpx

Eelmisel nädalal toimunud PlayStationi pressikonverentsil näidati muuseas ka esmakordselt Mass Effect: Andromeda mängupilti täies hiilguses. See tähendab, et enam ei pidanud paarisekundilisi mänguklippe pikkade „siin teevad arendajad tööd“ dokumentaaljuppide vahelt otsima.

Videoklipp peaks näitama PlayStation 4 Pro 4K võimekust. Ma arvan. Video alguses öeldakse, et kui ma ei vaata seda 4K ekraanil, siis peaksin ma ühe leidma ja alles siis edasi vaatama. Mul vastav ekraan puudub, aga kui kellegil teist on, siis vaadake video ära ja öelge mulle ka, mis seal toimub.

Halvad naljad kõrvale jättes võin öelda, et esmapilgul meenutas ülalolev klipp oma visuaalse küljega väga palju Destiny’t, eriti just selle kurikuulsa raskusega Raid‘e. Kindlasti ei ole antud video piisav, et mingisuguseid põhjapanevaid ennustusi või otsustusi teha. Küll aga võib pead kratsima panna EA kinnitus, et Andromeda ei suuda PlayStation 4 Pro-st paremat kaadrisagedust välja võluda – mõlemad Sony konsoolid jooksutavad mängu lukustatud 30 kaadril sekundis.

Uue kosmoserollika puhul näeme, kuidas Bioware liigub eemale üksiku kangelase struktuurist, sest Andromeda peategelaseks ei ole mitte mängija poolt vabalt ülesehitatav Shepard, vaid õde ja vend, kel perekonnanimeks Ryder. Mängija valib uut seiklust alustades kumba ta juhtida soovib, teine aga ei kao kuhugi, vaid on universumis omadel rännakutel. Seda teades on ülimalt tõenäoline, et õe ja venna teed mängus ühel hetkel ka ristuvad.

Mass Effect: Andromeda jõuab kõikide PC, PlayStation 4 ja Xbox One’i omanikeni järgmisel aastal.

Allikad: Gamespot, Polygon