fbpx

Kui sa omad Xbox One konsooli

Earthlock: Festival of Magic

Mulle meeldib, kui Xbox One’ile ilmuvad mängud, mis tunduvad nagu nad võiksid mulle huvi pakkuda JA ma ei pea nende mängimiseks raha kulutama! Just täpselt nii saab öelda ka käigupõhise rollimängu Earthlocki kohta, mis pakub mängijale ilusat värvilist graafikat ning närvilist ootamist, et teada saada, kas valitud strateegia viib võidule.

Assassin’s Creed Chronicles: China

Assassin’s Creed on tore seeria, aga milline näeks ta välja siis, kui 3D asenduks hoopiski 2.5D ja külgvaatega? Õnneks pole enda fantaasiat vaja kasutada, sest eelmisel aastal nägi ilmavalgust Assassin’s Creed Chronicles triloogia esimene osa, mis viis hiilida armastavad mängurid Hiinasse.

Kui sa omad Xbox 360 konsooli

https://www.youtube.com/watch?v=QpJpzFT8lGg

Forza Horizon

Septembrikuu esimeses pooles pakutakse Xbox 360 (ja jätkuvalt läbi tagasiühilduvuse ka Xbox One’i) peal populaarse Forza Horizon seeria esimest osa. Horizoniga hülgas Forza kinnised rajad, asendades selle avatud maailma ja ka pisut vabama tunnetusega.

Mirror’s Edge

Mirror’s Edge oli äge. Lausa nii äge, et inimesed nõudsid järge. Ja siis see järg tuli. Ja see oli halb. Seega – kuidas paremini kustudada mälust keskpärane Mirror’s Edge: Catalyst? Eks ikka esimest, paremat osa mängides!

Head mängimist!