fbpx

Delli Alienware mänguriarvutite suguvõsa suurenes kolme uue liikme võrra: 13-, 15-, ja 17-tollise ekraaniga arvutid on oma eelkäijatest peenemad, kenamad ning piisavalt võimsad et kasutajaid virtuaalreaalsusesse sukeldada.

17-ja 15-tollise kuvariga sülerid on saanud uue välimuse: ekraani hing on lükatud korpuse sissepoole, mis võimaldab tootjal paigutada jahutussüsteemi ning mõned arvutiosad korpuse tagumisse serva, mis omakorda teeb rüperaali eelkäijast 25% võrra saledamaks. Seadmete korpused on valmistatud anodeeritud alumiiniumi ja magneesiumi sulamist ning arvuti siseraam on tehtud terasest. Seega antud mudelite ehituskvaliteedi  üle pirtsutada ei tule.

aw15nt-lnb-00120rb55-gy-1

Masinate sees peituvad kuuenda põlvkonna Intel Core i7 protsessorid (17-tolline isend on saadaval ülekiirendatud K-seeria CPU-ga). Suuremad mudelid on varustatud 1080p lahutusvõimega IPS kuvaritega, mille värskendussagedus on 120Hz ning mis toetavad G-Sync tehnoloogiat. Muutmäluks on masinatel 2667 MHz-ne DDR4 tüüpi RAM. Kõige suurem, 17-tolline sülearvuti mahutab endasse Nvidia videokaartide lipulaeva GTX 1080, 15-tollises tagab ilusa pildi GTX 1070 ja kõige pisem, 13-tolline mudel on varustatud GTX 1060 videokaardiga. Tootja sõnul on kõik kolm masinat võimelised kuvama virtuaalreaalsust Oculus Rifti või HTC Vive vahendusel.aw15nt-lnb-90000t90-gy-1

15- ja 17-tolliste raalide klahvistikeks on Delli TactX, mis on võimeline ära tundma kuni 10 klahvivajutust korraga.  Nagu igale kultuursele mänguriarvutile omane on klaviatuuril  RGB LED taustvalgustus, mida saab seadistada nii, kuidas süda lustib.

Kirsiks tordile on rüperaalidessse paigutatud Windows Hello kaamera ja Tobii eye-tracking tehnoloogia. Esimene neist võimaldab arvutil peremeest näo järgi ära tunda ning viimane aitab üsna nutikaid asju teha. Sarnaselt MSI süleraalides peituvale tehnoloogiale, analüüsib Tobii kasutaja silmapilgu liikumist ning koostab pilgumustri alusel juhendi, mis aitab mängitavust parandada.

aw15nt-lnb-00055lf110-gy-1

Dell pole veel sülearvutite hindu avalikustanud, kuid 15- ja 17-tollised ilmuvad müüki USA-s 30. septembril ja Suurbritannias 4. oktoobril. 13-tolline mudel ilmub mõlemas riigis poelettidele novembrikuu jooksul.

Allikad: Dell,  Engadget