fbpx

Esimene Niddhogg tuli, nägi, ja võitis me südamed. See on sisustanud mitmeid Level1 kollektiivi koosistumisi ning jõudnud korduvalt ka MängudeÖÖ kavva. Ütlus „lihtne kätte võtta, raske maha panna“ kehtib antud teose puhul sajaprotsendiliselt. Niddhogg oli – ja on jätkuvalt – üks meie lemmikmänge ning meil on ääretult hea meel kuulda, et see saab tuleval aastal järjeosa!

Olgugi, et Niddhoggi tasemed lõppesid sellega, et võitja tegelane suure lendava ussi poolt ära söödi, jättis teose primitiivne graafika mulje nagu omavahel võtaksid mõõtu galantsed rüütlid. Teise osa tiiservideos pole sellisest muljest enam aga haisugi alles jäänud, sest üksteise peal praktiseerivad brutaalseid võtteid kummalised (ja ilmselgelt väga vägivaldsed) olendid. Lõpptulemiks tundub jätkuvalt olevat võitja söönuks saamine, ent lisaks uuele visuaalsele ilmele on muutused sisse toodud ka mängitavusse, eelkõige paistab see silma suurenenud relvavalikus. Kasvanud on ka tasemete arv – kui esimeses mängus saab valida vaid nelja erineva areeni vahel, siis järjeosas on neid tervelt kümme.

Niddhogg 2 jõuab PC ja „võibolla teiste platvormide“ peale millalgi uuel aastal ning võite kolm korda arvata, kas seda sel juhul ka MängudeÖÖ-l näha võib!

Allikas: Polygon