fbpx

MängudeÖÖ naaseb juba sel laupäeval!

Sel laupäeval, 15. oktoobril toimub Apollo Kino Solarises järjekordne MängudeÖÖ. Tegemist on videomängudele ja virtuaalsusele pühendatud üritusega, kus on võimalik tutvuda uute ja huvitavate videomängudega, võistelda suurel kinoekraanil erinevatel turniiridel, võtta osa mängutööstuse telgitagusteid arutavatest loengutest ning avastada virtuaalreaalsust. MängudeÖÖ-l leidub tegevust nii kogenud mängurile kui ka antud meediumiga esimest korda tutvust tegevale inimesele. Seda kõike vabas ning avatud keskkonnas meeldiva muusika saatel.

Suurtel kinoekraanidel võisteldakse mängudes FIFA 17, Mortal Kombat XL ning NBA 2K17, mille tulemusena selgub, kes on vastavalt parim virtuaaljalgpallur, -kakleja või -korvpallur. Lisaks toimuvad väiksemad turniirid ja võistlused mängudes Hearthstone, Rocket League, Killer Instinct, Forza Horizon 3 ning Tetris. Kohal on ka mitmed erinevad VR-seadmed, mille abil virtuaalreaalsuse võlu avastada.

MängudeÖÖ paneb pead taaskord kokku Eesti Ettevõtluskõrgkool Mainoriga, et tuua kõikidele asjahuvilistele mõeldud IndieÖÖ. Selle raames toiumvad mitmed erinevad loengud, kus erinevad mängutööstusega seotud isikud paljastavad mänguarenduse tagamaid. Samuti saab käed külge panna paljudele Eesti uusimatele indie-mängudele – taolist võimalust mujal naljalt ei teki!

Unusta magamine üheks ÖÖks, sest mängud vajavad mängimist!

MängudeÖÖ piletid on saadaval hinnaga 8 eurot Apollo Kino kassadest või veebilehelt. Ürituse vanusepiiranguks on 16+!

MängudeÖÖd abistavad: ASUS, Sprite, Eesti Ettevõtluskõrgkool Mainor, Progames, Apollo Kino Solaris, Exit Room, Monster Energy, Oune Touch Condoms, Laegas, Telia, Arvutitark, Vipline, TKM Baltics, PlayStation 4 ning korraldab www.level1.ee