fbpx

Kui sa omad Xbox One konsooli

Super Mega Baseball: Extra Innings

Mul ei ole õrna aimugi, mis mänguga on tegemist (okei, ilmselgelt on pesapall üpriski tähtsal kohal), ent esmase uurimustöö tulemusena jõudsin järeldusele, et interneti vältel on tegu alahinnatud teosega. Olen laetud ettevaatliku optimismiga!

The Escapists

The Escapistsi näol on tegu strateegilise rollikaga, mis annab mängijale vaid ühe ülesande – põgeneda vanglast. Mäng on olnud pidevalt soodusmüükide ajal eesrinnas, ent mingil põhjusel ei ole ma suutnud sundida ennast seda ostma. Tundub, et tegin hea valiku, sest kuuldavasti on mäng kordades parem kui „Prison Breaki“ viimased hooajad!

Kui sa omad Xbox 360 konsooli

MX vs ATV Reflex

Krossimotikad versus ATV-d. Ma arvan, et see on piisav seletus. Ei, ausalt ka!

I Am Alive

Ubisofti postapokalüptiline ellujäämisseiklus I Am Alive on kohe kindlasti üks 2012. aasta lihvimata teemanteid. See oli veidi kohmakas, visuaalselt pisut tahumatu, ent pungil huvitavaid ideid ning pingelisi situatsioone, mida tasub kogeda!

Head mängimist!