fbpx

Sleeping Dogs, üks siinkirjutaja lemmikmänge aastal 2012, oli suurepärane avatud maailmaga seiklus, mille järge juba kaua oodatud ja küsitud on. Stuudio kahjuks aga teisele osale ei mõelnud (ei, Triad Wars ei lähe arvesse) ning keskendus uutele projektidele.

Esmalt töötati pikalt teise žanrisse kuuluva spirituaalse järje Triad Warsi kallal, mis hiljem tühistati, seejärel keskenduti värvika tiimidevahelise mitmikmängu Smash + Grab tegemisele, mis umbes kuu aega tagasi Early Accessi kaudu ka Steami jõudis. Nüüd on meieni jõudnud aga teade, et eelnimetatud teoste eest vastutav United Front Games on uksed kinni pannud ning nende uusim teos on Steamist kadunud.

Stuudio sulgemise kohta ametlikku teadaannet pole väljastatud, ent seal töötav allikas kinnitas Kotaku Austraalia filiaalile, et kompanii tõepoolest oma tegevused on lõpetanud. Tegu on üsnagi üllatava juhtumiga, sest alles äsja oldi enda viimase üllitise propageerimisega aktiivsed – arendajad andsid intervjuudes mõista, et soovivad Smash + Grabile lisada üksikmängu osa, samuti oli teos hiljutisel nädalavahetusel tasuta mängitav.

Kahjuks jääb nüüd minu soov näha Wei Sheni uusi seiklusi vaid unistuseks…

Allikas: Kotaku Australia