fbpx

Kui sa omad Xbox One konsooli

Sleeping Dogs: Definitive Edition

Mäng, mis alustas GTA kloonina, puhkes hiljem õide unikaalse allmaailma kuritegevuse mänguna. Sleeping Dogs räägib hästi viimistletud loo vägivallast, reetmisest ja  moraalsuse hallist joonest. Mainimata ei saa jätta ka vingeid tänavavõidusõite!

Outlast

Endiste Ubisofti ja Naughty Dogi töötajate poolt loodud Outlast tuli välja eikusagilt ning sai oma generatsiooni kindlaks õuduskogemuseks. Hiilides läbi hullumaja, tuleb vältida kokkupuuteid ja peita end hullunud tegelaste poolt, kasutades oma kaamerat kottpimedas nägemiseks ja samal ajal püüdes end mitte täis lasta, kui helendav silmapaar kaugustes helendab.

Kui sa omad Xbox 360 konsooli

Outland

Ubisofti ja Housemarque’i arendajad pakuvad 1.-15- detsembril auhinnaga pärjatud 2D-märulit. Tegemist on ambitsioonika platvormeriga, mis on inspireeritud eepilistest seiklusest, umbes nagu Prince of Persia seeria. Iga mängija seiklus viib ta valguse ja pimeduse vahele ning sunnib kohanema pidevalt muutuvas maailmas.

Burnout Paradise

Burnout Paradise on avatud maailmaga „sõida, kus tahad ja avasta saladusi“ võiduajamine. See mäng on just neile, kellele meeldivad pingelised võidusõidud, jõhkrad avariid ja pop-punk muusika.

Head mängimist!