fbpx

Paljud meist mäletavad seda esimest, tänavu detsembris oma 20. sünnipäeva tähistavat Diablot? Mina igal juhul kasvasin ülesse mängu järjeosaga, Diablo II, ning, kui ma teise osa vastu sügavate tunnete tõttu esimest proovisin, ei suutnud ma seda kaua mängida. See oli lihtsalt liiga retro. Blizzard igal juhul usub, et mängijad vajavad just seda vana ja head.

3210881

Diablo III: Reaper of Souls saab tasuta lisa, mis viib meid 20 aastat ajas tagasi esimese Diablo keskkonda. Tunnetuse suurendamiseks on lisatud ka erinevaid visuaalseid filtreid, näiteks rohkem piksleid ja tera, ning mängutegelane saab omale senise asemel 8-suunalise liikumise. Lisa hakkab kandma nime The Darkening of Tristram ning sisaldab endas kõiki 16. levelit ning nelja lõpuvastast, teiste seas on ka kasutajaliides saanud retrodisaini. Ajas tagasi on võimalik hakata rändama kõigi seniste tegelastega, kuid arendajad soovitavad selleks teha täiesti uus tegelane.

wirts_legs

The Darkening of Tristram saab olema algavast nädalast proovitav Diablo III Public Test Realmis ning seejärel kättesaadav kõigile Reaper of Souls lisapakki omavatele mänguritele – pole vahet, kas sinu meelisplatvormiks on PC, Xbox One või PlayStation 4. Esimene Diablo tähistab oma 20. sünnipäeva selle aasta 31. detsembril.

Allikas: Polygon