fbpx

Facebook pole kunagi olnud kõige täiuslikum platvorm videomängudeks, ent ometigi on ta üks populaarsemaid. Selle kasuks räägib näiteks kasvõi Zynga kunagine edulugu… olgugi, et nende laeva purjetest on tänaseks tuul kadunud ning Farmville ja Mafia Wars on vähemalt Maarjamaal unustuse hõlma vajunud.

https://www.youtube.com/watch?v=tVco4gEGPXw

See aga ei tähenda, et Facebookis mängimist laitma peaks. Just äsja saabus populaarsesse sotsiaalmeediaplatvormi uuendus, mis lisas inimeste omavaheliseks vestluseks kasutatava Messengeri valikutesse võimaluse mänge mängida. See oli küll teatud moel võimalik ka varem – lisades jalg- või korvpalli emotikoni, sai enda vestluskaaslasele punktipõhiseid väljakutseid esitada. Sama põhimõte kehtib ka nüüd, ent emotikoni kasutamise ja väga lihtsakoelise mängu asemel on valida tervelt 17 erinevat mängu, kus sõpru üle trumbata. Nimekirjas on nii tuntud klassikuid kui ka spetsiaalselt Facebooki jaoks loodud mänge:

PAC-MAN 
Galaga 
ARKANOID 
SPACE INVADERS 
TRACK & FIELD 100M 
Words with Friends: Frenzy 
Shuffle Cats Mini
EverWing 
Hex 
Endless Lake 
Templar 2048 
The Tribez: Puzzle Rush 
2020 Connect 
Puzzle Bobble
Zookeeper 
Brick Pop 
Wordalot Express 

facebook-messenger-instant-games

Teenus, mis kannab nime Instant Gaming, on hetkel veel suletud beetastaadiumis, kuid juba võime kinnitada, et vähemalt Space Invaders ning Pac-Man toimivad just nii nagu peavad ja hasart on kerge tekkima!

Allikas: Polygon