fbpx

Hitman saab ka teise hooaja!

Selles pole kahtlustki, et esmakordselt antud aasta märtsikuus ilmunud Hitman (kasutan siinkohal sõna esmakordselt, kuna tegemist oli esimese episoodiga mitmest) on ajapikku kujunenud üheks Level1 lemmikmänguks. Seda kõnetavad nii arvukad artiklid, podcastiarutelud ning eelkõige videomaterjal. Sellest tulenevalt on ilmselge, et kui levima hakkasid jutud IO-Interactive’i soovist mängule lisada veel teine ja isegi kolmas hooaeg, olime elevil.

tumblr_o3c29qigmu1uarlylo1_1280

Nüüdseks hetkeks on Hitmani esimene hooaeg lõpule jõudnud (viimane, kuues episood viis meid Jaapanisse), kuid „sellega ei lõppe meie püha üritus.“ Nimelt saime mõned päevad tagasi Prantsusmaa veebisaidi Gamergen vahendusel teada, et mängu teine hooaeg on kindlalt tulekul, seda väitis intervjuud andnud IO-Interactive’i produktsioonijuht Hakan Abrak. Uus hooaeg tooks endaga kaasa uued kaardid, kuid ei ole välistatud, et võidakse naasta ka juba tuttavatesse kohtadesse. Üheks taoliseks näiteks tõi Abrak talveteemalise Pariisi. Jätkub ka Elusive Targetite jahtimine ning kuskil taustaplaanil jooksev narratiivilõng.

Hitman saab järgmise aasta 31. jaanuaril ka füüsilise plaadiversiooni, millega koos ilmub ka kolmas lubatud (suvine) boonusmissioon Landslide. Juttude kohaselt peaks see meid tagasi viima Sapienzasse. Üks on kindel – Hitmanist teeme videoid ka tulevikus!

Allikas: PC Gamer